News

Check out market updates

Preduzeće PEGASUS iz Vranja osnovano je 2002. godine.

Preduzeće PEGASUS d.o.o. iz Vranja posluje od 2002.godine. Naša osnovna delatnost je proizvodnja nameštaja . Naš proizvodni asortiman čine kožne garniture, garniture u eko koži i kvalitetnijim štofovima, kao i izrada programa za opremanje hotela.

Kvalitet svih repromaterijala, dobar dizajn i vrhunska izrada su osnovne karakteristike svih naših proizvoda i naša izrađena komparativna prednost. Naš cilj je da upotrebom široke lepeze modernih materijala i primenom tradicionalnih veština vrhunskih majstora svog zanata, uobličimo proizvod koji će objediniti i formu i udobnost i na taj način premostimo jaz između trdicionalnog i modernog nameštaja. Naši radnici su dugogodišnji, vrhunski majstori svog zanata, a razvojni sektor čini grupu mladih, ambicioznih i visokoobrazovanih stručnjaka koji prate svetske i domaće trendove. Spoj mladosti, iskustva i tradicije naša je najveća snaga i preporuka. Naša strategija je da trđište postepeno upoznajemo sa svojim proizvodima, trudeći se da naša preporuka bude kvalitet naših proizvoda, naša ekspeditivnost i efikasnost kao i cene i uslovi prodaje.

Naše proizvode možete naći samo kod odabranih salona nameštaja širom zemlje: ENVIRO Beograd, APARTMANI Beograd, ČALE Šabac, GRAND Vlasotince, EURO COMMERC Gnjilane, BLLIRI MOBILE Uroševac, SAN TRADE COMPANY Prizren, kao i na tržištima: Makedonije (DAM KOM Gostivar), Bosne (Sinedo, Gradačac), ASCO (Prag), HOANE MOEBEL (Beč) imamo i solidno iskustvo u opremanju hotelskih i restoranskih enterijera , budući da smo opremali mnoge objekte u Srbiji (hotel REGENT u Nišu, TAŠKLUB u Beogradu, Ruski Car u Beogradu, Cafe-Splav PORTOBELO u Nišu, CAFFE-CAFFE u Vranju…), a u saradnji sa firmom ENTERIJER Janković iz Novog Sada I na tržištu Ruske Federacije.

Najbolja potvrda kvaliteta na{ih proizvoda su mnogobrojne nagrade za dizajn i kvalitet sa me|unarodnih sajmova nameštaja u Novom Sadu I Beogradu.

Veličina naše firme, naše konkurentske prednosti, planirani obim i asortiman proizvodnje, veliki broj stručnih kadrova kao i dugogodišnja tradicija, daju realne šanse za razvoj i uspeh posla.

Za sve usluge opremanja enterijera i izrade name{taja vrhunskog kvaliteta- stojimo Vam na raspolaganju. Pozovite nas…

Pozivamo Vas da i vi budete deo naše priče, priče koja je odavno počela i još uvek traje…

Vaš PEGASUS Vranje